3.3.x Kurarken HTTP 500 hatası
Re: 3.3.x Kurarken HTTP 500 hatası
Sonuç olarak siteyi sıfırlamak zorunda kaldım, gelişmelerden sizleri haberdar edeceğim
Hocam siteyi sıfırlayarak otomatik 3.3.1 i kurdurdum cpanel, tüm dosyalar gitti. Sİte geri geldi. Şimdi eski üyeleri ve mesajları geri getirmek için ne yapmam gerekir ?ESQARE yazdı: ↑23.09.2020, 00:21 Güncelleme eksikliği v.b. sorunlar oluşabileceğinden hazır panellerden otomatik yükleme yapmanız tavsiye edilmez. Forumlarımızdaki phpBB kurulum makalelerine göz atın. Veritabanı kullanıcı adı ve şifrenizi kullandığınız panelden ya da eski yedeğiniz varsa config.php dosyanıza bakarak bulabilirsiniz. config.php dosyası phpBB ana dizini altındadır. FTP v.b. dosya yönetim programı ile bakabilirsiniz.
Önceki mesajımda da belirtmiştim. Eski mesajları geri getirebilmeniz için eski veritabanınızın silinmemiş olması gerekmektedir. Cpanel kullanıyorsanız phpMyAdmin v.b. uygulama üzerinden veritabanlarınızı görebilirsiniz. Bununla ilgili desteği hosting firmanızdan alabilirsiniz. Ayrıca eski veritabanınız mevcutsa yeni sürüm 3.3.1 ile çalışmayabilir. O veritabanını hangi sürümde kullandıysanız öncelikle o phpBB sürümünü kurmanız gerekmektedir. Daha sonra ise güncelleme işlemi yapmalısınız.
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir